Töihin meille

Jatkuva valmentajahaku avoinna

Haemme jatkuvalla haulla uusia ammattitaitoisia valmentajia joukkoomme – oletko sinä uusi RR valmentaja!

Kunto- ja terveysalan ammattilaisena tiedät, että salilla treenaa monenlaisia ihmisiä eri taustoista ja tavoitteista. Olemme sitoutuneita tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen ja räätälöidyn harjoittelukokemuksen. Etsimme nyt innostuneita ja ammattitaitoisia yksilöitä, jotka haluavat auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän kunto-, painonhallinta- ja kuntoutumistavoitteensa sekä tukea huippu-urheilijoitamme heidän suorituskykynsä parantamisessa.

RR Training

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohtaamisten ohella harjoitusohjelmien suunnittelu ja toteutus eri ryhmille ja yksilöasiakkaille. Olet avainasemassa luomassa positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä, jossa jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja motivoituneeksi saavuttamaan tavoitteensa.

Etsimme henkilöitä, joilla on vahva tausta kuntosaliharjoittelussa ja liikunta-alalla yleisesti. Sinulla on kyky luoda hyviä ihmissuhteita, innostaa muita ja toimia osana tiimiä. Koulutustaustasi ja sertifikaatit liittyen personal trainingiin, ryhmäliikuntaan tai urheiluvalmennukseen katsotaan eduksi.

Tarjoamme innostavan ja kehittyvän työympäristön, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Tarjoamme myös jatkuvaa koulutusta ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Fasiliteettimme ovat moderneja ja tarjoavat erinomaiset puitteet sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme.

Jos sinulla on palava intohimo auttaa ihmisiä saavuttamaan terveys- ja kuntoilutavoitteensa, ja haluat olla osa innostavaa ja ammattitaitoista tiimiä, lähetä meille avoin hakemus. Kerro meille, miksi sinä haluat juuri tähän työhön ja miten voisit tuoda oman panoksesi tiimiimme.

Täytä oheinen lomake niin saatat olla jo pian osa energistä RR Training tiimiä!

Hae RR Training valmentajaksi

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Avaa keskustelu!
1
Kysyttävää?
Scan the code
Moroo! 👊🏻
Jos tulee mitä vaan kysyttävää niin pistä rohkeesti viestiä!