Tuntikuvaukset

Monipuoliset tunnit kuntoiluun sekä treenaamiseen hyvinvoinnin puolesta!

Athlete

Nykyihmisen yksi merkittävä haaste on liikunnan yksipuolistuminen aikuisiällä: monipuolinen liikunta vaihtuu kuntosalilaitteisiin ja kävely- tai juoksulenkkeihin. Vaikka useimmiten kaikki liikunta on hyväksi, voi asiat tehdä myös fiksummin. Monipuolisesti harjoitettu keho kestää iän hammasta erinomaisesti.

Athlete-tuntien perusidea on kehittää monipuolisesti erilaisia arjessa ja urheilussa tarvittavia ominaisuuksia: vanhaa kunnon perusvoimaa, räjähtävää voimantuottoa, liikkuvuutta, elastisuutta ja kykyä tehdä työtä niin matalammalla kuin korkeammallakin sykkeellä, maitohapoilla ja ilman. Tuntien ydin on peruskurssilla tai itsenäisesti opitut tutut ja turvalliset levytankotekniikat. Näiden ympärille on rakennettu systemaattinen harjoittelurunko, jotta harjoittelulla on myös viikko- ja kuukausitasotasolla selkeät tavoitteet. Välineitä käytössä on levytangosta vastuskuminauhoihin ja oman kehon vastukseen.

Harjoituspäiviä ohjelmassa on viikossa viisi, joista kolme on ohjattua. Jo pelkästään ohjatuille tunneille ilmestymällä huomaat kehittyväsi, mutta parhaan hyödyn saat pitämällä itse kirjaa tuloksistasi ja tekemällä myös omatoimipäivien harjoitukset, vaikka pienemmällä porukalla muiden harrastajien kanssa. Tarjoamme osana ohjelmaa mahdollisuuden myös erilaisiin kuntotesteihin, joiden avulla kehitystä mitataan konkreettisesti.

Circuit

Circuit-tunneilla saat takuulla hien pintaan ja sykkeen korkealle!

Käytämme treeneissä kehonpainon lisäksi monipuolisesti erilaisia välineitä kuten kelkkoja, köysiä, kuntopalloja, kahvakuulia, käsipainoja, levytankoja sekä kuntopyöriä. Toiminnallisilla tunneilla mm. lihaskuntosi, kestävyytesi, koordinaatiokykysi ja liikkuvuutesi paranee. Tunnit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta. Valmentajat käyvät liikkeiden tekniikat huolella läpi ja opastavat tarvittaessa niille vaihtoehtoja. Kanssatreenaajien tuoma energia ja vaihtelevat tunnit saavat varmasti tekemisesi uudelle tasolle. Treenit eivät ole koskaan tylsiä. Takaamme että jäät niihin koukkuun!

Avaa keskustelu!
1
Kysyttävää?
Scan the code
Moroo! 👊🏻
Jos tulee mitä vaan kysyttävää niin pistä rohkeesti viestiä!