RR Training X Step2Fit

Hyppää mukaan testijaksolle

Nyt on mahdollisuus hypätä mukaan testijaksoon, jossa jokainen RR Training jäsen saa itselleen Step2Fit sovelluksen käyttöön veloituksetta testijakson ajaksi.

Sovellukseen on tarkoitus rakentaa alkulämmittelyyn sekä kehonhuoltovinkkeihin -ohjelmia. Lisäksi Athlete tuntien ohjelmointikokonaisuus siirtyy suoraan Step2fit palveluun.

Palvelun kautta pystyt seuraamaan kehitystäsi kuormituksissa sekä kirjaamaan omia treenituloksia. Tavoittteena on lisätä ohjelmoinnit tulevaisuudessa suoraaan palvelun kalenteriin ja jokaisesta liikkeestä tulee video-opastus myös oikeaoppiseen suoritustekniikkaan.

Lisäksi palvelun kautta on mahdollista helposti lunastaa itselleen esim kustomoidut treeniohjelmat sekä ravinto-ohjelmat omien tavoitteiden pohjalta.

Palvelu on nyt meillä kokeilujaksolla kevään ajan, jonka jälkeen arvioimme sen käyttöastetta ja teidän kokemuksia. Mikäli päädymme käyttämään palvelua myös jatkossa ja saatte siitä lisäarvoa, tulemme lisäämään siitä perusjäsenyyden hintaan n. 4-5 €/kk. Tästä erikseen lisää sitten kun se on ajankohtaista.

Palveluun rekisteröityminen

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Avaa keskustelu!
1
Kysyttävää?
Scan the code
Moroo! 👊🏻
Jos tulee mitä vaan kysyttävää niin pistä rohkeesti viestiä!