RR Recovery

RR Recovery

Palautuminen on avainsana nykypäivän hektisessä elämäntyylissä. Työmaailma, sekä arjen askareet menevät nykymaailmassa jatkuvasti nopeatempoisempaan suuntaan, jolloin arjesta tulee pelkästään suorittamista. Stressitasot nousevat, jolloin rauhoittuminen on entistä vaikeampaa sisäisten ja ulkoisten häiriötekijöiden vuoksi.

RR Recovery antaa sinulle täydellisen hetken palautua ja rauhoittua. Varaa 90 minuuttia aikaa itsellesi ja pääset huipputeknologialla varustetulle palautumisstudiolle rentoutumaan ja lataamaan henkisiä ja fyysisiä voimavarojasi. Varaa ajanvarausjärjestelmästämme itsellesi aika pitkän työviikon, työreissun tai kovan treeniviikon päätteeksi ja huomaat eron jaksamisessasi.

Ota yhteyttä »

Kaikki, mitä studiolta löydät on korkeatasoista, aina välineistöstä lisäravinteisiin sekä muihin palveluihin

Lisäravinteisiin olemme valikoineet mm. Biosteelin veteen sekoitettavat nesteytysjuomat, jotka toimivat optimaalisesti elektrolyyttitankkauksessa, jolloin saavutetaan elimistön ihanteellinen elektrolyyttitasapaino. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa mm. Nocco Aminohappojuomia, sekä puhdasta pullovettä omaan palautumishetkeesi.

Neurosonic-Divaani

Neurosonic auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan

Neurosonic vaikuttaa automaattisesti ihmisen luonnollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin matalataajuisen värähtelyn avulla. Teknologia ohjaa ihmistä mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, joka vaikuttaa myös ennaltaehkäisevästi stressiperäisiin oireisiin. Unen mekanismit palautuvat, ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä korjaantuu.

Vaikutukset huomaa arjessa nopeasti. Jokainen perheenjäsen voi helposti löytää henkilökohtaisen hyödyn. Lisäksi eri ohjelmilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Esimerkiksi urheilija voi käyttää Neurosonicia paitsi tehokkaana apuna palautumiseen myös nopeaan aktivointiin ennen suoritusta.

Ota yhteyttä »

Recovery Pump – Recovery Air – Pneumatic Compression Therapy

Recovery Pump – parantavat verekiertoa ja nopeuttavat kuona-aineiden poistumista kehosta

Recovery Pump parantavat verenkiertoa ja nopeuttavat kuona-aineiden poistumista esimerkiksi urheilutreenien, kilpailusuoritusten tai pelien jälkeen. Lisäksi ne vähentävät tulehdusta ja turvotusta. Aikaisemmin kompressiolaitteita käytettiin vain verenkierron ja lymfajärjestelmän sairauksista kärsiville potilaille. Nykyään niin urheilujoukkueet, fysioterapeutit kuin ammattiurheilijat käyttävät Pneumaattista kompressio terapiaa tehostamaan harjoittelua ja palautumista ja hoitamaan erilaisia vammoja.

Ota yhteyttä »

HELO Infrapuna sauna -EvenHeatTM-järjestelmä

Infrapunasaunan lämpö helpottaa lihasjännitystä ja nopeuttaa liikunnasta palautumista.

Infrapuna on näkymättömien valonsäteiden tuottamaa lämpöä. Infrapunasaunassa näkymätön valoaalto läpäisee kehon ja nostaa kehon ydinlämpötilaa, jolloin kehon hien tuotanto kiihtyy. Infrapunasaunan lämpö on samanlaista lämpöä, jota saamme esimerkiksi auringosta. Infrapunasauna rentouttaa ja helpottaa unensaantia.

Nyt voit periaatteessa nauttia auringon tuomasta energiasta myös Suomessa ympäri kalenteri vuoden, ILMAN auringon mahdollisia haittavaikutuksia.

Ota yhteyttä »

AVANTOPOOL – Kylmäallas

Kylmäterapia antaa shokkihoitoa kehollemme

Kylmäterapia vähentää turvotusta sekä lihaksen vastaanottamaa ”vauriota” jota aiheutamme fyysisellä harjoittelulla, kylmä supistaa verisuoniamme sekä hidastaa aineenvaihduntaa jolloin palautuminen nopeutuu. Kylmäterapia aiheuttaa stressireaktion, jolloin elimistössä alkaa erittyä stressihormoneja adrenaliinia, noradrenaliinia ja kortisolia.

Kylmähoito on yksi tavallisimmista fysikaalisista hoidoista ja itsehoitokeinoista. Sitä käytetään vähentämään vammojen tai sairauksien aiheuttamaa kipua, tulehdusta ja turvotusta tai ylemmän motoneuronin vaurioista johtuvaa spastisuutta.

Nyt voit käydä kylmäaltaassa vuoden ympäri ihan kaupungin keskustassa!

Ota yhteyttä »

Therabody – Prekursiivinen hierontapyssy

Therabodyn älykkäiden perkussiivihoitolaitteiden avulla voit uudistaa oman päivittäisen hyvinvointirutiinisi. Laitteet integroituvat yksilöityyn sovellukseen käyttökokemukseen jännitystä vähentäen – oli kyse sitten arjen askareista, töistä tai treeneistä.

Therabody on maailmanlaajuinen johtaja hyvinvointiteknologiassa ja perkussiivisen hierontahoidon keksijä. Yrityksen tavoitteena on tarjota kaikille luonnollisia ratkaisuja, joita he tarvitsevat päivittäiseen hyvinvointinsa hallintaan. Therabody yhdistää koulutuksen, innovaatiot ja yli vuosikymmenen uraauurtavaa tekniikkaa hyvinvointitekniikan alalla, jotta hyvinvointi olisi kaikkien saatavilla.

Ota yhteyttä »

Urheiluhieronta & myofasciaalinen (MFRT) käsittely

Urheiluhieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Hieronnassa keskitytään lihasten käsittelyyn, mahdollisten kipujen sekä kiputilojen helpottamiseen ja kehon rentouttamiseen. Hieronta voi olla myös osa aktiivista kuntoutusta.

MFRT eli Myofascial Release Technique on tekniikka, jossa pyritään vaikuttamaan lihaskalvojen eli myofaskioiden liikkumiseen ja elastisuuteen yleensä vipuvarsitekniikkaa hyödyntäen. Tekniikkaa voidaan käyttää sekä pinnallisten, että syvien lihaskalvojen käsittelyyn tarpeesta riippuen.

Ota yhteyttä »

Hinta 49,90€ /kk

(muut kuin RR Training asiakkaat)

Yritysasiakkaat 149,90 € – ALV 0% /kk
(limiitti 5 asiakasta – yritys /kk)

Kiinnostuitko Recovery palveluistamme? Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Oletko yksityinen vai yritys?*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.